Дизайн презентації

При створенні нової презентації ви можете відразу вибрати вбудовану тему, визначальну зовнішній вигляд документа за допомогою фону, колірної гами, шрифтів і ефектів графічних об’єктів.

1. Перейдіть на вкладку Файл і виберіть пункт Створити.

2. В області Доступні шаблони і теми (Available Templates and Themes) клацніть по пункту Теми.

3. З пропонованих варіантів виберіть підходящий і клацніть по кнопці Створити. У вікні програми відкриється титульний слайд презентації з встановленим оформленням, і до всіх слайдів, створюваним в процесі роботи, застосовуватиметься загальний стиль.

Теми оформлення можна змінювати на будь-якому етапі роботи над презентацією, переглядаючи їх у галереї тем на вкладці Дизайн в групі Теми. Крім того, можна налаштовувати конкретні параметри кольорів, шрифтів і ефектів і зберігати їх у вигляді нової теми в колекції.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Налаштування власних ефектів переходу для слайдівНалаштування власних ефектів переходу для слайдів

Практично в будь-якій сучасній презентації, демонстрованою аудиторії, присутні цікаві переходи від одного слайда до іншого, що роблять її схожою на захоплюючий відеофільм. Це означає, що слайди не просто послідовно змінюють один

Вкладка Головна в PowerPointВкладка Головна в PowerPoint

Вкладка Головна містить елементи створення та форматування об’єктів: слайдів, розділів, тексту, малюнків, ліній, написів, різних геометричних фігур і інші. При запуску програми PowerPoint і відкритті файлу презентації за замовчуванням активна вкладка Головна.

Використання у презентації звуку і відеоВикористання у презентації звуку і відео

За допомогою програми PowerPoint можна створювати презентації, слайди яких містять не тільки текст і малюнки, а й мультимедійні ефекти – звуки і відеокліпи. Продумане використання мультимедійних ефектів робить презентацію набагато привабливіше.