Робота для студента

Робота для робота

Промоутерство і роздача листівок, мабуть, сама необтяжлива і непогано оплачувана робота для студентів. Головні якості, якими повинна володіти молодь, націлилася на вакансію промоутера або розповсюджувача листівок, – приємна зовнішність і добре підвішена мова.

Мінус роботи розповсюджувача листівок в тому, що найчастіше листочки з рекламою або безкоштовні газети доводиться роздавати перехожим біля метро або на вулиці. Якщо на вулиці дощ, вітер або сніг, піти працівник не може – треба виконати свій денний план. Зазвичай працювати доводиться чотири-п’ять годин. За цей час треба роздати певну кількість листівок – зазвичай близько тисячі. І так – від трьох до п’яти днів на тиждень. Працювати, як правило, доводиться після 14:00.

Робота промоутера за умовами праці більш комфортна. Як правило, працівники проводять або беруть участь в рекламних акціях, які проходять у великих торгових центрах, магазинах або супермаркетах. Їх завдання – розрекламувати конкретний продукт або торгову марку. Працюють промоутери найчастіше по п’ять-шість годин після обіду три-чотири дні на тиждень.

Промоутерів, як і розповсюджувачів листівок, офіційно не оформляють, а зарплату їм виплачують або в кінці тижня, або після закінчення акції. Найчастіше промоутерам пропонують зарплату 40-50 грн. на годину. В результаті промоутер і розповсюджувач листівок в місяць можуть заробити від 2000 до 4000 грн.

Оператор call-центру

Пошук роботи найкраще починати в інтернеті на сайтах з пошуку роботи в розділі “для студентів”. В прямі обов’язки оператора call-центру може входити прийом замовлень по телефону, консультування з послуг і товарів будь-якої компанії, банку, магазину тощо, також проведення різних опитувань.

Інтерв’юери

Це люди, які проводять опитування серед звичайних українців для маркетингових досліджень. Працюють вони найчастіше в торгових центрах, кінотеатрах, а в теплу пору року – і на вулиці. Їх завдання – підходити до перехожих, просити їх взяти участь в анкетуванні і фіксувати відповіді на питання.

Кур’єрська робота

На цій посаді основна частина роботодавців воліє бачити хлопців. Працювати доведеться в другій половині дня по чотири-п’ять годин. Кур’єру можуть платити як за кожне доставлене замовлення (близько 25-30грн), так і фіксовану ставку в місяць незалежно від кількості посилок, принесених замовникам. В середньому кур’єр на півставки може заробити від 3000 до 4000 грн. у місяць. Практично всі компанії оплачують таким співробітникам проїзд в громадському транспорті.

Продавець і касир

Продавці-консультанти найчастіше потрібні в великі супермаркети або косметичні магазини. Вони рекламують і допомагають з вибором продукції певної торгової марки чи бренду, також можуть викладати продукцію на прилавок. Працюють студенти на цій посаді після обіду по п’ять-шість годин на день п’ять днів на тиждень. Оплата зазвичай становить від 2000 до 3500 грн. в місяць (ставка) плюс 3-5% від продажу продукції. Разом з відсотками від продажів продавець-консультант може заробити від 1800 до 4000 грн. у місяць. Багато консультанти працюють за трудовою. Наприклад, можете переглянути роботу в Ельдорадо.

Охоронець і сторож

Студент, який має за плечима спортивне минуле (роботодавці особливо поважають кандидатів в майстри спорту) або службу в армії, може знайти роботу нічного сторожа або охоронця автостоянки, офісу, торгового центру, ресторану або кафе.

Прибирання приміщень

У цій категорії також є пропозиції для студентів. В основному мова йде про прибирання офісів і торгових центрів в кінці робочого дня або після його закінчення. Найчастіше це сухе прибирання (за допомогою пилососа), винесення сміття, зміна туалетного паперу, освіжувачів повітря. Декілька разів на тиждень необхідно робити вологе прибирання і витирати пил.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

8 причин вивчати математику (навіть якщо ви гуманітарій)8 причин вивчати математику (навіть якщо ви гуманітарій)

Вчителю математики може бути важко пояснити актуальність математичних понять, таких як дискримінант, студентам, які хочуть продовжити кар’єру в галузі гуманітарних наук.

Навіщо потрібен репетитор для здачі ЗНОНавіщо потрібен репетитор для здачі ЗНО

Не всі розуміють, навіщо потрібен репетитор. Деякі вважають заняття з ним взагалі ганьбою та визнанням своєї слабкості. Хіба в школі вчитель не дає необхідні знання? Такі думки є пережитком минулого,