Онлайн навчання українською Корисні поради в навчанні Репетитор або курси англійської мови?

Репетитор або курси англійської мови?

Існує багато способів вивчити англійську: курси, онлайн сервіси вивчення, приватний репетитор англійської мови тощо. У всіх перерахованих варіантах є свої плюси і мінуси, ми постараємося розглянути основні відмінності індивідуальних занять з репетитором та курсів.

Рекламу курсів англійської мови ми можемо побачити на кожному розі і вибрати будь-які з них на свій смак. Напевне, основна проблема курсів та ж, що і в шкільній чи університетській програмі – це велика кількість учнів на занятті. На курсах, де вже є сформована група, викладач орієнтується на середній рівень, а індивідуальний репетитор англійської цілеспрямовано вчить тільки вас і робить акценти на ваші прогалини в знаннях. Курси не завжди підходять людям з нульовим рівнем, адже ви могли вивчати в школі німецьку або іншу мову. А індивідуальний викладач англійської вже знає з чого почати і як приступити до вивчення.

Значним плюсом репетиторів є великий вибір, адже ніхто не каже вам хапатися за перше-ліпше, ви можете прослухати кілька уроків та визначитися, чи підходить вам його методика, чи ні. Якщо викладач не підходить, то завжди можна знайти того, хто підійде саме вам.

З власного досвіду можемо сказати, як важко показати людям свою слабкість у відсутність знань. Це може принести значний дискомфорт на курсах, а репетитор англійської тебе не засудить, адже його завдання, як раз знайти прогалини в знаннях і заповнити їх. Значний мінус курсів це, фіксований розклад, що не завжди підходить зайнятій людині, а ось викладач англійської мови буде займатися, коли і як вам зручно. Якщо ви раптом захворіли або пропустили урок з незалежних від вас причин, то вам потрібно самому наганяти матеріал і вчитися, а з репетитором англійської ви можете домовитися про перенесення заняття. Так ви точно нічого не пропустите.

Великим плюсом курсів є отриманий диплом, який можна показати роботодавцю. Але чи завжди диплом відповідає знанням? Репетитори допоможуть вам вивчити конкретні речі, і для них важливий рівень ваших знань, адже задоволений та добре навчений учень – це найкраща реклама.

Курси часто пропонують підготовку до різних тестів з англійської, але вам доведеться прослухати повний курс і заплатити за нього без гарантій того, що ви здасте тест. Репетитор англійської мови може запропонувати підготовку до конкретного тесту за досить короткий період, при цьому орієнтуючись на поставлені вами тимчасові рамки.

Дуже великі проблеми з курсами у людей, які живуть в маленьких містах і селах, але сучасні технології дозволяють за допомогою онлайн курсів англійської по скайпу будь-яких регіонів України і навіть з носіями англійської мови з інших країн, що дуже зручно і практично.

У висновку хочемо сказати, що в цілому не суттєво, як ви будете вчити англійську, адже головне – це отримані вами знання та вміння ними користуватися.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Як правильно та грамотно перекладати англійські текстиЯк правильно та грамотно перекладати англійські тексти

Питання правильності перекладу хвилює як початківців учнів, так і досвідчених людей, які вивчили мову. Деякі викладачі англійської схиляються до думки, що вивчення мови без translation може бути набагато ефективнішим.

10 способів підвищити продуктивність навчання10 способів підвищити продуктивність навчання

Зараз потрібно весь час оновлювати свої знання, адже світ змінюється так швидко. У такій ситуації важливо навчитися вчитися: запам’ятовувати інформацію швидко і надовго і витрачати на це якомога менше зусиль.