Онлайн навчання українською Корисні поради в навчанні 6 іноземних мов, які потрібно вивчити до 2021 року

6 іноземних мов, які потрібно вивчити до 2021 року

Важливість мови визначалася за кількістю мовців, зростання носіїв мови, економічної могутності країни, де поширений мову і т.д. На основі цих параметрів був складений список з 7 мов, які найкраще вивчити до 2021 року.

Мандарин

Мандарин – це офіційна мова в КНР, на Тайвані і в Сінгапурі. До 2021 року на мандаринській мовою будуть говорити до 1 млрд осіб. Вивчити її складніше, ніж англійську. За останні роки число міжнародних компаній, які шукають носіїв цієї мови, зросла на 35%. Вже через два роки Китай може стати економікою №1 в світі. З цієї причини знавці мандаринової мови мають хороші шанси на кар’єрний успіх.

Російська мова

Для російськомовних є хороша новина: російську мову увійшла в цей список, так що для вас однією мовою для вивчення менше. Ви можете знайти російськомовних людей, де б ви не знаходилися по всьому світу, навіть в США.

Німецька мова

Німеччина має найвищий рівень ВВП в Європі. Багато людей їдуть в цю країну, щоб отримати хорошу роботу. Знаючи німецьку мову, ви можете розраховувати на більшу кількість бонусів, ніж ті, хто говорить на іспанською або французькою.

Португальська мова

Цією мовою говорять не тільки в Португалії, але і в Бразилії (одна з найбільш швидкозростаючих економік в світі), а ще в 10 країнах Південної Америки та Африки. Попит на цю мову росте. Мова доповнюється своїми діалектами в різних країнах.

Іспанська мова

Сьогодні на іспанській говорять більше 400 млн осіб. Інвестиція в цю мову одна з найкращих для тих, хто вже говорить англійською. Передбачається, що до 2021 року на ній будуть спілкуватися вже 500 млн чоловік.

Для вивчення іспанської мови для жителів України є спеціальна пропозиція, яку можна переглянути тут.

Іспанська мова по скайпу доступна для навчання людей різного віку. Курс можуть освоїти люди будь-якого віку – починаючи з дітлахів і закінчуючи дорослими людьми. Викладачі школи SkyLingua акцентують увагу на розмовній мові, адже дуже важливо подолати мовний бар’єр.

Школа SkyLingua гарантує, що ви зможете скласти такі іспити з іспанської, як DELE, CIE, DBE, DSE.

Арабська мова

На арабській говорять понад 300 млн осіб, які проживають в 57 країнах світу. На арабські країни припадає понад 600 млрд доларів ВВП. Арабська мова – це можливість приєднатися до близькосхідної економіці, яка виросла на 120% за останні п’ять років. Але наберіться терпіння – це одна з найскладніших мов для вивчення.

Хінді

Навіть якщо у вас немає бажання жити в Індії, то цифра в 500 млн чоловік, що говорять на хінді, повинна переконати вас в необхідності вивчення цієї мови. Передбачається, що до 2021 року ми побачимо економічний сплеск в Індії, оскільки все більше робочих місць на аутсорсингу віддаються носіям цієї мови.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Плюси та мінуси електронних підручниківПлюси та мінуси електронних підручників

Ми живемо в прогресуючому 21 столітті, в якому інформаційна революція відкрила нову еру – еру комп’ютерів, електронних гаджетів, смартфонів, інтернету. Світ стрімко змінюється на наших очах. Ще вчора ми стояли