Презентація “Директорія УНР” (3)

Презентація

Дана презентація містить інформацію про утворення Українського національного союзу, утворення Директорії, її керівників зовнішню та внутрішню політику, основні положення Декларації, інтервенцію Антанти на півдні України, позицію українських партій, причини поразки Директорії.

Кількість слайдів – 11.

 

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Related Post

Презентація “Кирило-Мефодіївське братство”Презентація “Кирило-Мефодіївське братство”

Дана презентація призначена для проведення мультимедійного уроку з історії України. Містить інформацію про ініціаторів, учасників, програмні положення, діяльність та розгром Кирило-Мефодіївського братства. Кількість слайдів – 11. 

Презентація “Поширення влади Польщі та Литви на українські землі”Презентація “Поширення влади Польщі та Литви на українські землі”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про поширення влади Польщі та Литви на українські землі. Кількість слайдів – 10.

Презентація “Музичне мистецтво України”Презентація “Музичне мистецтво України”

Дана презентація чудово підійде для проведення мультимедійного уроку з історії України. В ній міститься інформація про розвиток музики в Україні у XX ст.. Кількість слайдів – 9.